Ez a weboldal technikai, funkcionális cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében. Az „Elfogadom” gombra kattintva elfogadja az összes cookie használatát.
A cookie-k kikapcsolása a böngésző beállításaiban lehetséges.
Vásárlóinknak ingyenesen módosítjuk a Tisztítási-, takarítási utasítását!
Minden élelmiszeripari vállalkozásnak a működéséhez kötelező, hogy a HACCP-n ( Hazard Analysis Critical Control Point) alapuló veszélyelemtést építsen ki és működtessen.
Cégünk induló vállalkozásoknak teljes körű szolgáltatást nyújt az egység kialakításától kezdve a teljes engedélyezési folyamaton keresztül.
Meglévő vállalkozásoknak ellátjuk a HACCP kézikönyv felülvizsgálatát, szaktanácsokkal látjuk el a helyes működési gyakorlat kialakítása érdekében.